NORDICS FILOSOFI & KVALITET

Det har alltid varit vår filosofi att man ska kunna utnyttja sin husbil året runt. Av det skälet har chassi, kaross och inredning på alla modeller anpassats till den nordiska vargavintern. Vi har tillverkat husbilar sedan 1990 och under de åren byggt upp en gedigen erfarenhet.

Våra tillverkningsmetoder med äkta träslag och rejäl isolering för att åstadkomma en komfortabel vinterhusbil har gjort att våra bilar är bland marknadens tystaste – både under körning och uppställning.

De senaste åren har vi investerat kraftigt i design och komfort och även i nya maskiner – en förutsättning för att kunna hålla hög kvalitet och hela tiden utvecklas. Välkomna att besöka fabriken i Kristinehamn för att se hela tillverknings- processen och alla våra husbilsmodeller. Just för att vi styr hela tillverkningsprocessen att bygga olika kundanpassade modeller.

Under åren har vi tillverkat ett tiotal Polishusbilar som är helt anpassade till deras önskemål och tidigare har vi byggt såväl rullande bankkontor som husbilar till Kustbevakningen. Allt detta ger oss kunskap som vi omsätter när vi bygger din husbil – som just du vill ha den.